Partners

Een Verbonden Wereld

De kracht van de juiste partner

Phocabby geloofd in de kracht van partnerships en gezamenlijke inspanningen die bijdragen aan het leveren van de beste innovatieve oplossingen voor onze klanten. Wij werken nauw samen met een aantal van de meest invloedrijke en toonaangevende bedrijven en zijn voortdurend actief op het behoud en de uitbreiding van deze waardevolle partnerships.

phocabby_partner_dell_01.jpg

phocabby_partner_microsoft_01.jpg

phocabby_partner_intel_01.jpg

phocabby_partner_exterionmedia_01.jpg

phocabby_partner_samsung_01.jpg

phocabby_partner_clearchannel_01.jpg

phocabby_partner_lg_01.jpg

Solution Partnership

Voor het ontwikkelen en produceren van onze producten vertrouwen wij op onze solutions partners die ons voorzien van de beste software en hardware platformen. Samen met onze partners zoeken we continu de grenzen op van de techniek met behoud van de stabiliteit en kwaliteit die onze klanten kennen en verwachten van het Phocabby merk.

Distributie Partners

Phocabby distributeurs vermarkten, distribueren, sub-licenseren en ondersteunen de Phocabby producten welke commercieel beschikbaar zijn voor onze partners. Wij zetten ons continu in voor onze partners zodat zij betrouwbare en effectieve oplossingen kunnen aanbieden, toegespits op hun markt / bedrijfstak.

Onder onze distributie regeling voorzien wij in special privileges in de vorm van:

  • Exclusiviteit

  • Speciale Product Marges

  • Bedrijfstak Mogelijkheden

  • Toegang tot ons digital-out-of-home platform

  • Terugkerende Inkomstenstromen

Content Partners

Phocabby is continu opzoek naar partners die samen met ons fantastische belevingen willen neer zetten voor klanten via ons netwerk en platform. Of je nu beschikt over een leuk brand(able) spel, beschikt over interactieve content welke je wil verspreiden in de fysieke wereld of gewoon mensen wil entertainen op locatie.

Samen staan we sterk!

Vul onderstaand formulier in om alles in gang te zetten. Zo simpel kan het zijn!

Interesse

Phocabby Internationaal

Boek je volgende buitenreclame campagne direct via ons!

Digital Out Of Home