Portofolio: Bacardi Oakheart

Oaktober met Bacardi Oakheart

Ga op de foto met je favoriete Bacardi girl!

Bacardi Oakheart - Zacht & Kruidig
Project Omschrijving

Voor de promotie van Bacardi Oakheart heeft Bacardi CBS Outdoor in samenwerking met Phocbaby gevraagd voor een campagne met een offline en online component.

Voor deze inzet hebben wij 5 interactieve bushokjes volledig gebrand in Oakheart stijl voor een meeslepende en in het oog springende ervaring. Bezoeker werden getriggerd door middel van een reflectie van zichzelf en een uitnodiging tot deelname in het scherm. Met de buttons kon je favoriete Bacardi girl om mee op de foto te gaan kon kiezen. De fotos zorgt vervolgens weer voor een stroom van bezoekers naar de Facebook pagina van Bacardi waarna een virale verspreiding via de sociale media het bereik van de campagne vergroot.

Speciale aandachtspunten voor deze campagne waren de leeftijdsrestricties rondom alcohol en alcohol reclame. Hiervoor hebben wij naast onze standaard screening ook gekeken naar leeftijd van de deelnemers om te zorgen dat er geen kinderen tussen zaten.

De snelle doorloop tijd, eenvoud van inzet gecombineerd met de online en offline functies die Phocabby biedt heeft ervoor gezorgd dat Bacardi ons heeft gekozen als partner voor deze geslaagde marketing campagne.

Project Details

- 5 Interactieve bushokjes in Bacardi Oakheart stijl

- Screening met toepassing van leeftijdsrestricties

- Beheer en uitrol op afstand

- 5 Bacardi girls om mee op de foto te gaan

Belevingen die je bijblijven!

Phocabby